Enable WP_Debug for issue with WPMU Snapshot

I collect content without permission for WP Struggles*. Please visit the original sites, especially to share and comment.

This is a log post of mine for:

Troubleshoot WPMU Snapshot

I am again trying to use a plugin called Snapshot from WPMU.com to create back-ups of my other MultiSite at toni-esl.com.  This time I go a 400B back-up using Snapshot, which is supposed to be a full bkup with plug-ins and everything.

WPMU chat support wants me to use debug and run Snapshot again, which I enabled with a plugin https://wordpress.org/plugins/debug/.  Here’s how to do it manually:

Enable WP_Debug

could you please enable WP_DEBUG and provide us with the output of your debug.log file?

 

To enable WP_DEBUG, change the following line in your wp-config.php file:

define(‘WP_DEBUG’, false);

To this:

// Enable WP_DEBUG mode

define( ‘WP_DEBUG’, true );

// Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file

define( ‘WP_DEBUG_LOG’, true );

// Disable display of errors and warnings

define( ‘WP_DEBUG_DISPLAY’, false );

@ini_set( ‘display_errors’, 0 );

 

After that try to take a backup and if it generates any error it will be added to the debug log file, please go to wp-content/ on your server via FTP and download the debug.log file and let us know

*My WP sites serve as my reference collections and notes for everything I do or have interest in for my use only.  I use copied content on this MultiSite network toni-two.com and my ESL MultiSite at toni-esl.com.